A Micron riasztórendszerek fő jellemvonásai a kiváló minőség, magas megbízhatóság, egyszerű telepítés, felhasználóbarát kezelhetőség és exkluzív megjelenés. Új-Zélandon, 1976-ban alakult a Micron Security Products Ltd., mely több mint 45 éve tervez és gyárt világszínvonalú biztonságtechnikai termékeket.

Micron riasztórendszereink a választott érzékelőktől függően, bármilyen esemény jelzésére alkalmasak, elsősorban behatolás- és tűzjelzésre, helyi riasztással, távfelügyelettel és egyéni telefonszámokra jelzéssel egyaránt. A hagyományos tulajdonságok mellett rendkívül hasznos és praktikus új megoldásokat, új lehetőségeket kínálnak a biztonság és a kényelem érdekében. Sok olyan egyedülálló funkciót biztosítanak, melyeket más riasztórendszerek nem tudnak megvalósítani. Tökéletes megoldást nyújtanak akár otthoni, irodai vagy ipari objektumok védelmére. A rendszerek a néhány helyiséges lakásoktól a nagyobb irodai vagy ipari objektumokig egyaránt kimagaslóan biztonságos megoldást kínálnak. A központok kommunikátora bármely távfelügyelettel együttdolgozik, minden eseményről jelentést küldhet. De nem kell feltétlenül távfelügyeletet megbízni a riasztások távoli fogadására, mert a beépített kommunikátor a felhasználót vagy megbízottjait saját telefonkészülékein is értesítheti a riasztásokról. Így ha a helyi sziréna hang- és fényjelzése nem elegendő, akkor bármely távfelügyelet és/vagy saját telefonkészülékeken a felhasználók is azonnal észlelhetik a riasztásokat és egyéb eseményeket. Távkapcsolóink segítségével megoldható a riasztórendszerek távvezérlése, valamint bármilyen egyéb elektromos berendezés távvezérlése is, mint például kerti világítás, kapuvezérlés vagy akár pánikjelzésre is használhatóak. Az eseményvezérelt kimenetekkel szintén bármilyen elektromos készüléket vezérelhet, például kijelezheti az utcára a riasztórendszer bekapcsolt állapotát vagy riasztáskor felkapcsolódhatnak reflektorok, melyek a szirénahang mellett hatásosabban elriasztják a betörőt és megvilágítást biztosítanak a kivonuló szolgálatnak. Micron érzékelőink rendkívül megbízható mozgásérzékelők, kettős érzékelőjű, akár kisállat immúnis infrák, valamint üvegtörés érzékelők. Rendszereink kiegészíthetőek bármilyen érzékelő típussal, például mozgásérzékelőkkel, infrasorompókkal beltérben és kültérben egyaránt, nyitásérzékelőkkel, üvegtörés, füst, hő, rezgés, ütés, víz, gáz és egyéb érzékelőkkel, támadás és pánikjelzőkkel. Fő weboldalunkon rendkívül széles érzékelő kínálatunkból válogathatnak: www.delton.hu

Egyszerű kezelhetőség

A gyár mérnökei rendkívül nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználóbarát kezelhetőség kialakítására. Rendszereink sokoldalúak, de mégis könnyű és gyors a telepítés és programozás, valamint egyszerű a felhasználói kezelhetőség. Minden részletre kiterjedő, magyar nyelvű Telepítési és Programozási Kézikönyv, valamint a kezelést részletesen és hétköznapi felhasználók számára is érthetően ismertető Felhasználói Kézikönyv jár minden riasztóközponthoz, valamint magyar nyelvű Telepítési és Felhasználói leírás minden egyéb Micron termékhez.

Esztétikus megjelenés

Manapság a minőség és megbízhatóság mellett nem elhanyagolható az esztétikus megjelenés sem. A Micron termékek a rendkívül gondos tervezésnek köszönhetően nagyon szép készülékek, emelik környezetük színvonalát és egyértelműen tükrözik a kiváló minőséget.

Technikai háttér

Gondosan elkészített, részletes, magyar nyelvű Telepítési és Programozási Kézikönyveink segítségével könnyedén üzembe helyezheti bármelyik Micron rendszerünket, de kitűnő szakembereink személyesen is, telefonon is készségesen segítenek minden műszaki kérdésben akár a telepítéssel, programozással, akár a felhasználással, kezeléssel kapcsolatban. Igény esetén a telepítés helyszínén is segíthetünk, de telephelyeink bármelyikén is szívesen bemutatjuk a termékeket és részletesen ismertetjük a telepítést, programozást vagy a felhasználói kezelést...

Minősítések

Minden Micron termék megfelel a MABISZ Betöréses Lopás- és Rablásbiztosítás Technikai Feltételei ajánlásának, valamint az MSZ IEC 839-1-1-4 magyar szabványoknak. Mindegyik rendelkezik a Magyar Biztosítók Szövetségének minősítésével a 2548-10/20040826 számú MABISZ MINŐSÍTÉSI TANÚSÍTVÁNYON.

Garancia

A készülékek a legújabb csúcstechnikát alkalmazó, mikroprocesszor vezérlésűek és mindegyik gyárilag fokozottan tesztelt a forgalomba hozatal előtt. A meghibásodás lehetősége minimális, de ha esetleg mégis hibát észlelne, akkor azonnal kicseréljük a terméket. Megjegyezzük, hogy cégünk évtizedek óta foglalkozik sok más riasztó márka forgalmazásával is, de a Micron termékek meghibásodási aránya a legalacsonyabb, bármelyik márkával szemben.

Ha e-mailt szeretne kapni Akciókról, Újdonságokról, küldje el e-mail címét:
Fenti célból hozzájárulok e-mail címem kezeléséhez. Tájékoztató...